TV2 ØST

Vagn Petersen, direktør TV2 ØST

Vagn Petersen, direktør TV2 ØST

Christina kan hæve sig op i helikopterperspektiv, se mulighederne og omsætte dem i konkrete tiltag.
— Vagn Petersen, direktør TV2 ØST, samarbejde siden 2011

Lægger linjen og viser vejen

"Da Christina tog fat i vores design, var det virkelig en forskel, der gjorde noget", fortæller Vagn Petersen. “Der går en stærk rød tråd gennem Christinas arbejde her på TV2 ØST. Hun har en unik evne til at sætte sig ind i vores virksomhed, forstå hvad vi vil og så skabe den løsning, der får os den helt rigtige vej. Derfor bliver hendes rådgivning og det design, hun leverer, også noget, der slår igennem og gør en forskel. Jeg har gennem samarbejdet opbygget den ultimative tryghed ved at have Christina som rådgiver".


Kreativitet der skaber resultater

"Christinas sikre fornemmelse for vores ØST-værdier gør, at de første kreative skud som regel går lige ind. Hun er aldrig bange for at sige sin ærlige mening, og det gør det betydeligt lettere at træffe en beslutning, når man får ren og klar besked. Det er i høj grad Christinas fortjeneste, at vi har fået etableret en betydelig mere stilren og sikker kurs på vores design".


Dygtig formidler af vores budskaber

"Christina er et meget ordentligt, redeligt og engageret menneske - og særdeles behageligt selskab. Derfor er hun også god til at arbejde på operationelt plan, kommunikere og få budskaberne igennem internt her i huset. Hun har bl.a. gennemført en del sparring og undervisning i forbindelse med implementering af den nye designmanual, og det har haft stor betydning for, at det, der er blevet besluttet, også er slået igennem på både web og skærm".

 


Udvikling af kanaldesign/identitet: Strategi, rådgivning og design
Designguide: Rådgivning, opbygning, design, implementering og undervisning/formidling
Public Service Redegørelse (årlig print-udgivelse): Sparring og design