Region Sjælland

Lars Tomlinson, chefkonsulent Region Sjælland (Regional Udvikling)

Lars Tomlinson, chefkonsulent Region Sjælland (Regional Udvikling)

Christina er sindssyg skarp på kommunikation
- og en super kreativ designer
— Lars Tomlinson, chefkonsulent Region Sjælland (Regional Udvikling), samarbejde siden 2012

Christinas rådgivning skabte klarhed i kommunikationen

"Christina kom på banen første gang, da vi besluttede at relancere vores Ajour magasin", fortæller Lars Tomlinson. "Det trykte magasin var grafisk en uhyre tør og ikke særligt formidlingsvenlig omgang, og egentlig havde vi valgt at gå helt digitalt, men Christina fik os hurtigt til at indse, at tingene burde skilles ad. Hvert medie har sine forcer og målgrupper, og det er nødvendigt for os at bruge hele spektret. Det er i høj grad Christinas rådgivning, der har ledt til den nye opdeling af budskaberne på web og print. Og det samlede resultat har fået kæmpe ros fra alle sider: politikere, erhvervsfolk, uddannelsessteder osv. Rigtig mange er begyndt at efterspørge magasinet, og de læser det rent faktisk. Fagfolk henviser ofte til de temanumre, der har fokus på deres interesseområde, fx grøn vækst eller iværksætteri".

 

Levendegør det tørre stof i infografik

"I Regional Udvikling er det ofte komplekse og lidt halvtørre ting, vi skal formidle, men her er Christina sindssyg god til at tænke i helt nye løsninger. Hun forstår de svære koblinger i vores langhårede information og er i stand til at formidle budskabet på en let tilgængelig måde uden at sammenhængen forsvinder. Hendes infografikker er super effektive til at illustrere det, vi gerne vil videregive. Så vi er rigtig glade for at have hende tæt på, så vi kan blive inspireret og udvikle os gennem samarbejdet".

 

Mega fleksibel og lynhurtig samarbejdspartner

"For mig er de personlige egenskaber alfa og omega, og Christina er meget behagelig at arbejde sammen med - altid imødekommende og forstående og mega fleksibel. Med korte deadlines, mange meninger/ændringer, højspændt politisk miljø etc. er vi ikke særlig "rare" at arbejde for, men Christina er altid fuldt på i processen og justerer lynhurtigt illustrationer og opsætninger, så vi kan komme videre. Derfor står Christina stærkt i det samlede billede hos os", slutter Lars Tomlinson. 

 


Ajour (månedligt magasin): Kommunikationsrådgivning, visuelt koncept og komplet redesign (både tryk og web)
Infografik og ikoner: Kreativ grafisk formidling af tendenser, rapporter, data etc.
Design af modeller: Fx den sjællandske vækstmodel og "Sådan gør vi i Region Sjælland"