KVINFO

Nina Groes, tidl. direktør i KVINFO

Nina Groes, tidl. direktør i KVINFO

Det er en inspirerende leg at udvikle tingene sammen med Christina
— Nina Groes, tidl. direktør KVINFO, samarbejde siden 2014

Finder hurtigt ind til kernen

"Jeg har brugt Christina i rigtig mange sammenhænge gennem årene, og hun er utroligt inspirerende at samarbejde med", fortæller Nina Groes. "Hun har en særlig evne til at lytte sig ind på emnet, koncentrere sig om det væsentlige og forstå, hvor vi skal hen. Det er især vigtigt, når vi skal formidle big data, og i KVINFO er der mange nye tendenser og komplekse problemstillinger, der skal beskrives. Her kan Christina tage det komplekse og gøre det let tilgængeligt - få folk med på rejsen ind i de tørre tal".

 

Sjov og legende proces

"Det, jeg holder allermest af ved Christina, er hendes utrolige kreativitet. Hun er sjov og inspirerende at arbejde med, og det er en leg at udvikle tingene sammen. Christina fanger de dybere sammenhænge og kan derfor tænke ud af boksen - skabe helt nye og overraskende rum for kommunikationen, så der åbnes op for en ny forståelse. Hun tænker også kunst og kultur ind i projekterne og har en god og sikker smag, der resulterer i nogle lækre, professionelle løsninger".

 

Respekt for opgaven og målgruppen

"Selv om jeg kan være en krævende og perfektionistisk kunde med masser af holdninger, ønsker og målsætninger, er Christina rigtig god til at gå ind i projekterne og bidrage til at skabe en velfungerende proces. Hun er sød og åben at samarbejde med, og har en grundlæggende respekt for opgaven og dem, vi skal kommunikere med. Det tror jeg er en væsentlig årsag til, at formidlingen lykkes så godt".

 


Tidligere samarbejde: De første fælles opgaver rækker tilbage til 2010, hvor Nina Groes var analysechef i Væksthus Sjælland, og samarbejdet fortsatte, da Nina startede sit eget firma Change Agency i 2013. De primære opgaver begge steder var udvikling af visuelle koncepter og formidling af væksttal og tendenser.


 

Strategi 2015: Udvikling af grafisk koncept og udarbejdelse af design på tryksag
Fokus-temaer 2015: Idé og design
Modeller, skabeloner og grafer: Idé og design